Μενού
Κααλάθι

Sophie's Boutique

Ονομάζομαι Σοφία Λαζαρίδου και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της μόδας εδώ και 23 χρόνια. Δημιούργησα το Sophie’s collection, ενώ παράλληλα ανέπτυξα και ένα οργανωμένο e-shop με στόχο τα ρούχα που σας προτείνω να τονίζουν και να ενισχύουν τη θηλυκότητά σας.


Δίνω έμφαση στη λεπτομέρεια των σχεδίων και επιλέγω για εσάς εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, ιδιαίτερα σχέδια, που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας.Στο Sophie’s collection θα βρείτε μόνο ελληνικά brands, που θα αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.


Ξόδεψα ατελείωτες ώρες για να βρίσκω τα ρούχα που θα φορούσα για κάθε περίσταση, είχα πάντα ισχυρή άποψη και  ό,τι είχε να κάνει με τα υφάσματα, το όμορφο ρούχο, το στυλ μου δημιουργούσε πάθος! Θυμάμαι το θαυμασμό μου όταν έβλεπα καλοντυμένες κυρίες στο δρόμο και πόσο μου άρεσαν τα ρούχα της μητέρας μου, στην πάντα άψογα τακτοποιημένη της ντουλάπα.


Μόλις τελείωσα το σχολείο μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε ένα γνωστό  κατάστημα ενδυμάτων. Αργότερα κατάφερα με την εμπειρία και την αγάπη μου για το συγκεκριμένο χώρο, να εργαστώ ως υπεύθυνη σε δύο πασίγνωστα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.


Το όνειρο μου όμως ήταν το δικό μου κατάστημα.


Όχι μεγάλο, ένας όμορφος χώρος που θα μπορεί κάθε γυναίκα να ντύνεται κομψά και με στυλ.Ένα κατάστημα που η επαφή μου με  τους πελάτες θα ήταν και φιλική.


Κάπως έτσι πριν από 10 χρόνια πραγματοποίησα το όνειρο μου και  δημιούργησα το Sophies collection, ενώ παράλληλα ανέπτυξα και ένα οργανωμένο  e-shop.


Στο Sophies collection στις Συκιές (Θεσσαλονίκη) θα βρεις μόνο ελληνικά brands, υψηλής ποιότητας υφάσματα και ξεχωριστά κομμάτια που ως στόχο έχουν να αναδείξεις  την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Την εμφάνισή σου μπορούν ακόμη να συμπληρώσουν αξεσουάρ και τσάντες made in italy.


Eίμαι πολύ περήφανη για την πορεία του αυτά τα δέκα χρόνια.


Πολύ συχνά θα με ακούσεις να λέω πως το ντύσιμο, είναι αυτό που μαρτυρά ποια είσαι, πριν καλά- καλά ανοίξεις το στόμα σου. Αυτό που φοράς πρέπει να σε αντιπροσωπεύει, να είναι ξεχωριστό και να έχει φινέτσα.


Μέσα από το  Sophies collection είμαι απόλυτα ειλικρινής και σέβομαι κάθε γυναίκα που μου εμπιστεύεται την εμφάνισή της.


Αυτό που δεν μου αρέσει στο σήμερα, είναι να βλέπω γυναίκες ντυμένες πανομοιότυπα, χωρίς να υπογραμμίζει η κάθε μια τη δική της άποψη για τη μόδα.  Προσωπικά, φροντίζω με την εμπειρία μου οι γυναίκες που έρχονται σε εμένα να διαλέξουν ρούχα κατάλληλα για τον τύπο, την ηλικία, το στυλ και τη δουλειά τους.


Στο Sophies collection θα νιώσεις ότι ψωνίζεις με μια καλή φίλη, όπου με την ειλικρινή  καθοδήγησή της, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.


Οι γυναίκες που ντύνονται από τη Σοφία, ξεχωρίζουν!

Sophie's Choice